About Soudal

Soudal Gruppen bygger fremtiden

Soudal Gruppen er den største uavhengige europeiske produsenten av tetningsmidler, lim og polyuretanskum for profesjonelle og private brukere. Denne belgiske familiebedriften som har base i Turnhout og ble grunnlagt av Vic Swerts i 1966, har utviklet seg til å bli en internasjonal aktør og ekspert på kjemiske konstruksjon spesialiteter.

Gruppen har 19 produksjonsavdelinger på 5 kontinenter, salgskontorer i 44 forskjellige land og sysselsetter rundt 3100 mennesker over hele verden. En langsiktig visjon for innovasjon - med betydelige investeringer i FoU - og tilpasninger til lokale markedskrav har resultert i suksessen til Soudal Gruppen.

Soudal innovation

Innovasjon

Forskningen i og utvikling av nye produkter, produktteknologier og produksjonsmetoder ligger i genene våre. Et team av høyt kvalifiserte forskere, ingeniører og teknikere jobber kontinuerlig med utvikling av nye produkter og applikasjoner tilpasset de spesifikke kravene til kunder i forskjellige land. Dette har resultert i en rekke banebrytende innovative produkter, som har bidratt til å styrke markedsposisjonen til Soudal. Innovasjon er derfor driveren for organisk vekst i Soudal Gruppen.

Fakta & tall

En konsolidert omsetning på € 835 millioner i 2018; 350 millioner enheter av tetningsmiddel og polyuretanskum produsert i 19 produksjonsgrener; rundt 3100 ansatte over hele verden; nesten € 59 millioner i investering i 2018: det er de imponerende fakta og tall fra Soudal Gruppen.

Soudal production company

Våre aktiviteter

Soudal Gruppen produserer produkter for egne merker og private merker som dekker 7 grupper: silikoner og andre tetningsmidler, polyuretanskum, lim, hybridpolymerer, tekniske aerosoler og kjemiske byggevarer. Med egne merkevarer fokuserer Soudal Gruppen på 3 markedssegmenter: bygg, industri og detaljhandel.

Bærekraft

Soudal Gruppen er ledende i utviklingen av produkter for bærekraftig bygging, som er trygge for mennesker og miljø. Som et resultat av den mest moderne produksjonsteknologien er energi, vannforbruk og restavfall begrenset. Det er åpenbart at velferden til ansatte er en annen prioritering.

Proud sponsor of the Lotto Soudal cycling team

Sponsoring

Fra 2015 til 2020 representerer Lotto Soudal-teamet Soudal på alle store internasjonale sykkelkonkurranser og gir reklame i 190 land der sykling gjør det til media (spesielt Tour de France). Lotto Soudal-investeringen øker vår merkevarebevissthet og selskap De grunnleggende verdiene som Soudal forplanter seg - hardt arbeid, utholdenhet og å være bedre enn konkurrentene dine - kan også bli funnet i sykling, noe som fører til en positiv imageoverføring til merkevaren Soudal. Og viktigst av alt, Lotto Soudal er en enorm plattform for å bygge Soudal markedsføringshandlinger.

Foruten Lotto Soudal, sponser Soudal også KVC Westerlo (fotball) og Soudal Classics (cyclocross).

Detaljert informasjon om Soudal Gruppen: