FJERNE SILIKONFUGEMASSE

Sølt fugemasse, uavhengig av om dette er silikon eller annen type, kan fjernes i uherdet form med våre Swipex rengjøringsservietter. De kan brukes på glatte og ikke-porøse overflater

Swipex er spesielt utviklet for rask, enkel og profesjonell rengjøring av uherdet silikon, fugeskum, lim, MS-polymer, maling og mange andre stoffer. Swipex er også egnet for hender, verktøy eller andre materialer og overflater. Swipex er et trygt alternativ for spiritus og andre rengjøringsmidler og mer effektivt enn såpe og vann. Nyttig å ha i nærheten til enhver jobb.

FJERNING AV GAMMEL FUGEMASSE

Når fugemassen er herdet, kan det generelt bare fjernes 'mekanisk'. Det vil si ved å kutte bort, skrape av, pusse av osv. Porøse overflater er enten veldig vanskelige eller umulige å rengjøre. Selv uherdet silikon vil etterlate flekker.

Fugemasse utvalg

Soudal produserer et meget bredt utvalg av tetningsmidler for innendørs og utendørs bruk. Silikonfugemasse i mange farger og forskjellige typer akrylfugemasse for den profesjonelle maleren. Polymer- og polyuretanfugemasser for forskjellige konstruksjonsapplikasjoner er også en del av vårt sortiment, og det samme gjelder tetningsmidler for gulvfuger og sanitærrom. Vi tilbyr også spesielle tetningsmidler for brannhemmende og motstandsdyktige bruksområder.  

Se hele sortimentet vårt på siden Fugemasse