GENERELT

Soudal Ltd. gjør alt for å garantere personvernet ditt og håndterer derfor personopplysninger nøye. Du besøker nettstedet vårt helt anonymt. Vi samler inn analytiske data, men disse kan ikke spores tilbake til en individuell person. Vi samler bare inn dine personopplysninger hvis du har gitt dem frivillig, for eksempel for mottak av kommersiell kommunikasjon eller når du fyller ut et skjema på nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen beskriver formålene med databehandling av Soudal Ltd. angående dette nettstedet og måten du kan utøve dine rettigheter med hensyn til dine personlige data.

VIDEREFORMIDLE INFORMASJON TIL TREDJEPARTER

Vi vil videreformidle informasjonen du gir til tredjeparter, hvis dette er nødvendig for levering av bestilte produkter eller tjenester som er forespurt. Kommersiell kommunikasjon sendes bare når du har registrert deg for dette. Når vi gir informasjonen din til tredjeparter, vil vi med en prosessoravtale sikre at dataene dine bare brukes som de er ment for. Vi godtar også at dataene dine vil bli slettet så snart de ikke lenger er nødvendige. Videre vil vi ikke gi informasjonen du gir til andre parter, med mindre dette er lovlig påkrevd eller tillatt.

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjon om informasjonskapsler

GOOGLE SAMTYKKEMODUS

Soudal-nettstedet bruker Google "Avansert samtykkemodus" for å samle inn anonyme nettsidebruksdata, i tilfelle samtykke for statistiske informasjonskapsler har blitt avvist av den besøkende. På denne måten kan vi analysere hvordan besøkende bruker Soudal-nettstedet for å forbedre det ytterligere.

Disse dataene samles inn av "ping uten informasjonskapsler" og inneholder ikke personlig identifiserende informasjon (PII). Med disse pingene opprettes fortsatt bruker-ID-er og økt-ID-er, men en ny ID genereres for hver påfølgende hendelse. Som et resultat kan ikke to eller flere hendelser kobles sammen på noen måte.

SIKKERHET OG LAGRING

Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til dine personlige data. På denne måten sørger vi for at bare de nødvendige personene har tilgang til dataene, at tilgangen til dataene er beskyttet og at våre sikkerhetstiltak kontrolleres regelmessig. Vi lagrer ikke dataene lenger enn nødvendig. Dette betyr at vi oppbevarer dataene så lenge det er nødvendig for å levere tjenesten du har bedt om. Med unntak av dette, dataene vi må holde lenger fordi loven forplikter oss til å gjøre det.

ENDRINGER

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Endringer vil bli publisert på nettstedet vårt. Gå til denne siden regelmessig hvis du ønsker å bli informert om gjeldende tekst.

INSPEKSJON, KORREKSJON OG RETT FOR OPPOSISJON

Du har til enhver tid rett til å inspisere, rette eller slette personopplysningene. Hvis du har et forhold til selskapet vårt, har du muligheten til, etter skriftlig forespørsel, å se dine personlige opplysninger. Hvis oversikten som er gitt av oss inneholder unøyaktigheter, kan du skriftlig be oss om å endre eller fjerne dataene. Du kan også informere oss skriftlig hvis du ikke vil bli kontaktet med informasjon om våre produkter og tjenester ved å rapportere dette til adressen nedenfor:

Soudal AS
Dølasletta 5
3408 Tranby

Norge

ordre@soudal.no

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.