ØKE VEDHEFT 

Å ruve materialet ved for eksempel å bruke sandpapir vil øke overflaten og sikre bedre vedheft av lim og fugemassemasse.

  • Glatte overflater som plast og metall skal alltid avfettes på forhånd. Bruk fortrinnsvis Cleaner & Degreaser til dette.
  • Soudals Surface Activator vil sørge for at den ikke-porøse overflaten er støv- og fettfri. Det vil også aktivere overflaten, og det kan derfor oppnås bedre vedheft. Egnet for fleksible fugemasser som silikon, PU og hybrid tetningsmasse. Surface Activator etser faktisk overflaten, og derfor forblir en behandlede overflaten matt. Vi anbefaler derfor at du taper av delen som skal behandles før du påfører produktet.

Lim utvalg

Soudal produserer et veldig bredt utvalg av polymer- og polyuretanbaserte lim for bygg og industri. For alle typer spesifikke applikasjoner er det en passende løsning i serien. I tillegg til mer generisk lim og limfug, tilbyr vi også veldig spesifikke lim for liming av takmaterialer, lim for tre og parkett eller brannbestandige lim i samsvar med europeiske standarder for å nevne noen eksempler.

Se vårt utvalg her av Lim.