FJERNE FUGESKUM

Skum som ikke har herdet eller tørket enda

Uherdet skum kan fjernes med Swipex fra glatte og ikke-porøse overflater. Disse rengjøringsservietter er spesielt utviklet for rask, enkel og profesjonell rengjøring av uherdet fugeskum, silikon, lim, MS-polymer, maling og mange andre stoffer. Swipex er også egnet for hender, verktøy eller andre materialer og overflater. Swipex er et trygt alternativ for spiritus og andre rengjøringsmidler og mer effektivt enn såpe og vann. Nyttig å ha i nærheten til enhver jobb. Uherdet skum kan også fjernes med Gun & Foamcleaner. Vi anbefaler å teste overflaten på kompatibilitet med rengjøringsmidlet før du bruker det, siden visse overflater som plast og lakk eller malingslag kan bli påvirket av rengjøringsmidlet.

Herdet fugeskum

Generelt gjelder det at hvis fugeskummet har herdet, kan det bare fjernes 'mekanisk'. Det vil si ved å kutte bort, skrape av, pusse, etc. Porøse overflater er enten veldig vanskelige eller umulige å rengjøre.

Fjerne fugeskum fra hendene

Våre Swipex rengjøringsservietter og Swipex håndrens er utviklet for for eksempel å fjerne fugeskum fra hendene og derfor bruke det trygt og enkelt.